forside events Udstyr Regler Visuals spons presse kontakt  
Streetgolf

En ny Gentleman Urban Sport

Så er det tid til at rykke hullerne op og rulle fairwayen ud i byens gader og stræder. Streetgolf er et nyt spil, en ny sportsgren, en ny måde at udfordre hinanden på. Golf med en skæv vinkel og ny tilgang, gjort simpelt og lige til at gå til.

Lęs mere

Pressemateriale

Se den omtale det nye spil Streetgolf har haft i danske og udenlandske medier. Journalister kan her downloade højtopløste billeder og andet materiale til frit brug i redaktionel øjemed.

Lęs mere

Sponsorer

Bliv sponsor på Streetgolf og vær med, når det nye innovative spil lanceres i Danmark.

Lęs mere
Streetgolf kan spilles alle steder, hvor der er plads – lige fra pladserne i byens brostenskvarterer til asfalten i den lokale skolegård. Men også stranden, skoven eller dit yndlings skisportssted kan bruges, når du og dine venner ønsker et slag streetgolf. Det er kun fantasien, der sætter grænser for placeringen af banen. Lęs mere

Streetgolf

Så er det tid til at rykke hullerne op og rulle fairwayen ud i byens gader og stræder. Streetgolf er et nyt spil, en ny sportsgren, en ny måde at udfordre hinanden på. Golf med en skæv vinkel og ny tilgang, gjort simpelt og lige til at gå til. Sporten er opstået fra undergrunden rundt omkring i Europa, hvor rigtige golfbolde, lidt aftenbelysning, alkohol og politiet i hælene har givet et adrenalinsus og en variant af den klassiske golf. Streetgolf behøver dog ikke være halvkriminelt for at give et kick. En ny bold er blevet udviklet til gadebrug. Bolden er sat sammen af silikone og neopren og giver den rigtige glæde ved et perfekt slag uden at lave materiel skade.

Der er ikke krav om en stor bil, en forfærdelig masse overskudstid og tålmodighed til at vente de mange år på den første optagelsesprøve i en ordinær golfklub, hvor du måske får lov at betale en større sum for at holde fairway og green grøn og frodig. I streetgolf er arbejdet gjort for dig. Så sagt på en enkel måde: Med et streetgolf-sæt under armen er du medlem. Der ligger kvadratkilometervis af aflukkede områder med asfalt, brosten, sand, til tider sne og andre underlag, hvor I kan udfordre hinanden. Kun fantasien og politivedtægten sætter grænserne.

Du laver selv din klub eller dropper det og tager blot ud og udfordrer alle de spillere, du mener, er værdige til en dyst. Betragt dette nye spil som en Gentleman Urban Sport, hvor du udfordrer og bliver udfordret! Den bløde bold, produceret af silikone og neopren, betyder lav risiko for, at noget kan gå galt i form af vildfarne bolde m.m. Men uden at lyde fordomsfuld og bedrevidende, så husk dog alligevel at spille med omtanke. Streetgolf har ingen tvangsindlagt dresscode, og giver dig mulighed for at køre den stil, du finder lækker og passende til formålet. Hvornår du vil spille afgøres også ret nemt – spil når du har tid og lyst, tidsbestilling af bane er afskaffet. De eneste krav er plads, udstyr og medspillere – derefter sørger I selv for underholdningen. Så brænd dine knæhøje sokker og kom af sted...

Tilmeld dig nyhedsbrevet i venstre spalte og modtag løbende informationer om den nye sport.