forside streetgolf Udstyr Regler Visuals spons presse kontakt  
Streetgolf

En ny Gentleman Urban Sport

Så er det tid til at rykke hullerne op og rulle fairwayen ud i byens gader og stræder. Streetgolf er et nyt spil, en ny sportsgren, en ny måde at udfordre hinanden på. Golf med en skæv vinkel og ny tilgang, gjort simpelt og lige til at gå til.

Lęs mere

Pressemateriale

Se den omtale det nye spil Streetgolf har haft i danske og udenlandske medier. Journalister kan her downloade højtopløste billeder og andet materiale til frit brug i redaktionel øjemed.

Lęs mere

Sponsorer

Bliv sponsor på Streetgolf og vær med, når det nye innovative spil lanceres i Danmark.

Lęs mere
Streetgolf kan spilles alle steder, hvor der er plads – lige fra pladserne i byens brostenskvarterer til asfalten i den lokale skolegård. Men også stranden, skoven eller dit yndlings skisportssted kan bruges, når du og dine venner ønsker et slag streetgolf. Det er kun fantasien, der sætter grænser for placeringen af banen. Lęs mere

Events

Stort event i Københavns den 27. august 2006

Hullerne rykkes op og fairwayen rulles ud i Københavns gader og stræder. Det sker søndag den 27. august kl. 15-18, hvor det nye spil Streetgolf kan opleves live, når ni hold stiller hinanden stævne til fordel for WWF Verdensnaturfonden.

Kick off finder sted kl. 15 på Rådhuspladsen, hvor publikum desuden i løbet af eftermiddagen kan få lejlighed til at prøve Streetgolf på de opsatte driving ranges. Slagets gang kan følges rundt på ruten i byen, hvor det ikke kommer til at gå stille for sig.
Scenen er sat med indre København som ramme, når de 9 hold prøver kræfter med spillet på seværdige lokationer rundt omkring i byen.

Download program »

Se billeder »